Sztárok

57 éves lenne Michael Jackson – ezt hagyta a gyerekeire

Michael Jackson halála milliókat rendített meg, három gyermeke pedig árván maradt. Sok időbe telt, de talán az elmúlt években sikerült megtalálniuk az utat, hogy hogyan folytassák tovább életüket az apjuk nélkül. Ma lenne 57 éves a popkirály. Megnéztük, milyen örökséget hagyott a gyerekeire.

Michael Jackson 2009-ben gyógyszer-túladagolás következtében halt meg. Hónapokig, sőt évekig húzódó perek és nyomozás után zárták le az ügyet, melyben Michael Jackson háziorvosát, dr. Conrad Murray-t el is ítélték. A popkirály gyerekeinek kálváriája azonban aznap kezdődött, amikor elvesztették édesapjukat. A három gyereket, noha sosem volt teljesen átlagos életük, mindig óvta Jackson a nyilvánosságtól. Halála után azonban a rokonai nem voltak ilyen megértőek, kilökték őket a reflektorfénybe.

Paris Jackson: összeomlás és felépülés

Noha a gyerekeket még saját rokonaik is kihasználják, ők mégis igyekeznek összetartani. Mint ismert, néhány évvel ezelőtt idegösszeomlást kapott és öngyilkosságot kísérelt meg Michael Jackson lánya. Hosszas gyógykezelések árán végül úgy tűnik, rendbe jött, amit amerikai lapok nem csupán az orvosok és a nyugtatók, antidepresszánsok számlájára írnak, hanem a testvérei és az édesanyja (akivel apja halála után egyre többet találkozik) segítségének.

Paris most boldog párkapcsolatban él egy 18 éves focista fiúval, Chester Castellaw-al. “A család nagyon szereti és teljes mértékig befogadta Chestert” – mondta egy a Jacksonékhoz közeli ismerős a USWeeklynek. Paris egyébként színésznőnek készül, a közeljövőben állítólag egy könyvadaptációból készült filmben is feltűnik majd. 

56 éves lenne Michael Jackson – ezt hagyta a gyerekeireParis és Chester

A mindent felügyelő Prince Jackson egyetlen rossz szokása

A 18 éves Prince (Michael Jakcson legidősebb gyereke) kitűnő bizonyítvánnyal végezte el a középiskolát, ráadásul nem él drogokkal, és az apja hagyatékából befolyt összeget valamennyire felelősen kezeli. Az igaz ugyan, hogy néha ő is mellényúl, mint amikor tavaly meggondolatlanul 11 millió forintnak megfelelő összeget költött ékszerre, mert megbántotta a barátnőjét.

Prince Jacksont éppen pár hete dicsérte rommá a világsajtó, amikor édesapja halálának hatodik évfordulóján tartott megemlékezésre sietett. A gimnáziumi bizonyítványosztásán az egész Jackson család ott volt. Mikor Prince nevét kimondták, hogy átveheti a kitűnő tanulmányáról szóló oklevelét, a nagymamája, Katherine sírt a büszkeségtől. Az egyetlen negatívum, ami a 18 éves srác kapcsán említenek a külföldi lapok, hogy súlyos láncdohányos.

Prince és Paris legkisebb testvéréről, Blanketről egyelőre csak annyit lehet tudni, hogy hármójuk közül ő a legvisszahúzódóbb, és mostanában szereti, ha Biginek hívják.

Michael Jackson halála előtt hatalmas adósságot halmozott fel. 2009-ben, amikor életét vesztette, már saját házát is alig tudta fenntartani. Halála után azonban a ház egymilliárd dollárt hozott a családnak. Ez azonban csupán egy töredéke a Jackson halála óta befolyt bevételeknek. A jogdíjakkal is alaposan megnőtt a család vagyona. A gyerekeknek többen már fejenként 100 millió dollárt is ígértek, ha végre eladják édesapjuk kaliforniai házát, ők azonban úgy tűnik, inkább az emlékek, mint a pénz rabjai. A legutolsó információ, hogy többségi döntés értelmében a birtokot mégis elárverezik…

56 éves lenne Michael Jackson – ezt hagyta a gyerekeire

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top