Sztárok

Hová tűnt Valkó Eszter?

Az elmúlt négy évben nem találkozhattunk Valkó Eszterrel a képernyőn, pedig korábban az RTL Klub több műsorának is a házigazdája volt. Mi lett vele?

Valkó Eszter a Repülj most!, a Reggeli és a Havazin című műsorokat vezette, de ő volt a Cool Tv egyik műsorvezetője is. Eszter hosszú ideig rádiózott is, ám tavaly ősz óta ott sem hallgathatják a rajongói.

A Blikk megkereste Valkó Esztert, aki elmondta, hogy bár jelenleg nem rádiózik, és tévében sem szerepel, de izgalmas munkái vannak. “Most éppen narrációt írok műsorokhoz, ám ha éppen felkérésem van rendezvényre, szívesen vállalok műsorvezetést is” – ecsetelte az RTL egykori arca, akinek hiányzik a televíziós munka.

Valkó Eszter 2012-ben ment férjhez. A lapnak házasságáról is mesélt. “Őszintén szólva nagyon jól érzem magam feleségként is. A férjemmel remekül megvagyunk, és a családalapítást tervezgetjük. Egyelőre sajnos nem jött össze a baba, de ami késik, nem múlik.”

Hová tűnt Valkó Eszter?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top