Vigyél el: Istenes Bence kedvence egy fetisiszta nő

P.L. | 2015. Szeptember 01.
Szombaton startol a Vigyél el! című párkereső show-műsor, amelyben a készítők szerint rengeteg érdekes figurával találkozunk majd.

Lesz olyan, aki mindenkivel azonosul, lesz olyan, aki megszállottja a férfiak egy bizonyos testrészének, és lesz olyan, aki már három autóbalesetet is túlélt.

A Vigyél el! című műsor házigazdája, Istenes Bence szerint az RTL Klub szombat este induló párkereső show-ja tökéletesen tükrözi a mai fiatalok problémáit is, amit ő már más szemmel lát. “Szerintem azt rontják el, hogy egy ideig megjátsszák magukat. Mindenki a legjobb formáját akarja hozni, ami érthető persze, de jobb lenne, ha már egyből a természetességet hangsúlyoznák.”

Istenes Bence azt ígéri, sikongatva fogunk röhögni, mert a Vigyél el! forgatásán mindenki beleadott apait-anyait, hogy végre párra találjon.

“A lányok egytől egyig igazi nők. Rettenetesen sokat kellett várni rájuk a forgatás alatt. Hol pisilni kellett, hol éhesek voltak, hol szomjasak – nevetett Bence. – Persze mindenkinek az volt a célja, hogy a végeredmény egy nagyon jó hangulatú műsor legyen. Rengeteg munka van benne, nemcsak a stáb, de a szereplők és a nézők részéről is. Volt, hogy éjszakákon át, hajnalig forgattunk.”

Istenes Bence azt is elárulta, kik azok a szereplők, akiktől mindenképpen a hasunkat fogjuk majd a nevetéstől. “A kedvencem egy olyan lány, aki mindig mindenhez ért. Bejön egy fiú, és ha azt mondja, hogy ő rejtvényt fejteni szeret, akkor a lány is ért hozzá, de ha valaki bokszol, akkor a lánynak is az a kedvenc sportja.”

De nemcsak a mindenhez értő hölgyemény lesz a Vigyél el! randishow sztárja, hanem egy fetisiszta is helyet kapott a műsorban.

“Nem tudom, mennyire beszélhetek róla, de lesz egy lány, akinek nem mindennapi a fétise. Megszállottan imádja a férfiak egyik testrészét, még nem mondom el, melyiket. Ha bárki bejött a fiúk közül, mindenkinek azt a bizonyos testrészét jellemezte” – nevetett Bence, aki kihasználva a nyár utolsó heteit, párját, Csobot Adélt, és családját is elvitte nyaralni.

“Az édesanyámékkal Olaszországban jártunk, aztán néhány nap Adél családjával Horvátországban nyaraltunk. Nagyon szuper volt, és az egész nyár is. Bevallom, kicsit ki is jöttem a formámból, szóval újra el kell kezdenem edzeni. De nyaralás alatt nem diétázom, inkább jól érzem magam, nem feszengek. Most viszont már ideje felkészülni az éves hajtásra.”

Exit mobile version