Sztárok

Itt romantikázott Csobot Adél és Istenes Bence – galéria

Csobot Adél és Istenes Bence pár napra leléptek egy előre hozott nyaralásra. Az RTL műsorvezetője és X-Faktor egykori versenyzője mostanáig titkolták, merre jártak.

Csobot Adél és Istenes Bence már egy hete napsütötte tengerpartról posztoltak fotókat, bennünket meg furdalt a kíváncsiság, vajon hol romantikáznak. A pár szerdán tért vissza Magyarországra, a hazaút előtt pedig Csobot Adél végre felfedte a titkot: Thaiföldön voltak az RTL műsorvezetőjével. “Nagyon tetszett minden, amivel ott találkoztam. Egy egészen más világot ismertem meg és hihetetlenül jól éreztem magam. Szívesen visszamennék majd egyszer újra” – mesélte nekünk tőle megszokott vidám hangon az egykori x-faktoros, aki ennél többet azonban nem szeretett volna elárulni magánéletéről. Csobot Adélnak nemcsak a szerelmi élete kiegyensúlyozott az elmúlt időben, hanem karrierje is szépen ível felfelé. “Mostanában jobban koncentrálok a színészetre, mint az éneklésre. Az Őrült nők ketrecében játszom, de már van néhány terv a jövőre is, ám ezekről egyelőre nem beszélhetek” – mondta sejtelmesen Csobot Adél.

Galériánkra kattintva megnézheted, hogyan romantikázott Csobot Adél és Istenes Bence Thaiföldön:

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top