Sztárok

Ebben a műsorban tér vissza Istenes Bence

A Vigyél el! műsorvezetőjeként tér vissza a képernyőre istenes Bence. Az RTL Klub új társkereső show-ját nyáron kezdik forgatni, és ősszel kerül majd adásba – írja a Blikk.

Facér hölgyek között tölti majd a nyarat Istenes Bence, ugyanis a Vigyél el! egy társkereső show. A műsorvezető örül a feladatnak, bár némiképp aggódott, hogy mit szól majd mindehhez Csobot Adél.

“Azt hiszem, ebben a műsorban igazán megmutathatom önmagamat, a műsorvezető szerepén ugyanis szerintem nagyon sok múlik. A társkeresős show-nak leszek a házigazdája, ahol fiatalok keresik a párjukat. Műsorvezetőként természetesen megpróbálok majd segíteni nekik a döntésükben, azt hiszem, néhány jó tanáccsal is el tudom majd látni őket” – mondta a Blikknek a tévés, majd azt is elmesélte, hogyan reagált a felkérésre Csobot Adél. “Nem tudtam, hogyan rea­gál majd. Korábban, amikor felvetődött, hogy lesz egy ilyen műsor, már pedzegettem Adélnak, hogy boldog lennék, ha én vezethetném. Szerencsére nagyon jól fogadta a hírt, és támogat is mesélte Istenes Bence.

Ebben a műsorban tér vissza Istenes Bence

A műsorba egyébként mától lehet jelentkezni. Az RTL klub nagyon bízik a sikerben. “ A Vigyél el! már nagyon sok helyen bizonyított. Izgalmas, szórakoztató és vidám műsor, amelybe bárki jelentkezhet, hogy megtalálja az igazit. Biztos vagyok benne, hogy Istenes Bence kitűnő házigazdája lesz majd a műsornak, hiszen az elmúlt években már többször bizonyította rátermettségét” – nyilatkozta Kolosi Péter, a csatorna programigazgatója.

Csobot Adél és Istenes Bence utazásáról készült képgalériánkat itt megnézheted:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top