Sztárok

Ezekkel a műsorokkal bombáz az RTL Klub ősztől

Számos vadonatúj műsorformátum mellett régi kedvencek új évadai is visszatérnek a nyári szabadságról az RTL Klub képernyőjére.

A Fókusz az őszi évadtól, vagyis augusztus 31-től ismét a Híradó előtti sávban várja nézőit, utána Szellő István és Erős Antónia mondják majd el a nap legfontosabb híreit, de rengeteg izgalmas új műsor is lesz! Az RTL Klub megszokott esti műsorai, az Éjjel-nappal Budapest és a Barátok közt előtt hétköznaponként 18.55-től új játékokkal és játékosokkal érkezik az utóbbi évek egyik legkedveltebb vetélkedője, az 1 perc és nyersz! Sebestyén Balázs vezetésével.

Aki a külföldi sorozatok rajba sem marad le semmiről, mert hétfőtől péntekig a késő esti sávot nekik találta ki a csatorna: jön a Dr. Csont hatodik, a Castle ötödik, a Szulejmán hatodik és a CSI: Helyszínelők kilencedik évada.

Visszatérnek az RTL közéleti műsorai is: kedd késő esténként, vagyis 23.20-kor a XXI. század, szerdán pedig 23.25-kor a Házon kívül új riportanyagait láthatják a nézők. Csütörtökönként 23.30-kor a márkákról és a médiáról szóló Brandmánia című magazinműsor jelentkezik majd.

Szeptember első hétvégéjétől pedig újra a show-műsoroké lesz a főszerep az RTL Klubon. Szeptember 5-én, szombaton 20 órától egy speciális különkiadással tér vissza egy alkalomra a Gálvölgyi Show. 21 órától érkezik a csatorna vadonatúj csajozó show-ja, a Vigyél el!, Istenes Bencével, aki minden bizonnyal poénjait is hozza majd magával.

Szeptember 12-től szombatonként 20 órától kezdődik majd a Vigyél el!, azt követően 21.15-től látható majd a Gyertek át szombat este! című late night show elemekkel megfűszerezett társasjáték Sebestyén Balázs vezetésével.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top