Sztárok

Rékasi Károly: hihetetlen, amit Gerda tett

Hamarosan visszatér a József Attila Színházba Rékasi Károly.

Rékasi Károly köszöni, jól van. A színész a Blikknek adott interjúban elmondta, hogy hamarosan visszatér a József Attila Színházba, ám azt nagy titok övezi, hogy balesete miatt hogyan alakul Bartha Zsolt sorsa. A lap arra is kíváncsi volt, hogy mekkora anyagi veszteségét okozott Rékasinak a nyári balesete. “Ezzel nem hakniznék. Maradjunk annyiban, nem úgy sikerül az ősz, ahogy elterveztem. De nem ez a fontos, hanem az, hogy ezt a figyelmeztetést észrevegye az ember” – mondta a színész.

Rékasi Károly szerint a balesete legfontosabb üzenete, hogy képes legyen változni és változtatni dolgokon. “Nem az a fontos, hogy vastagabb vagy vékonyabb kalácsot vág az ember, hogy vastagabban vagy vékonyabban keni meg vajjal. Amikor megtudod, hogy mindent otthagyhatsz a világon, ami fontos volt, beleértve a szeretteidet is, és ez átjön a lelkedben, akkor nagyon sok mindent átértékelsz. Más látásmódot nyertem a balesettel. Az jut eszembe, hogy ha bárki bármit is elvenne tőlem, akkor mi az, amit el tud venni!? Mi a mindehhez képest egy munka, egy gázsi, egy jó szerep? Így kell ezt az egészet átgondolni.”

Rékasi arról is mesélt, hogy Pekali Gerda végig mellette volt a kórházban. “Hálás vagyok neki ezért. Hihetetlen, amit ezekben a hónapokban végigcsinált. Késő éjszakáig, sőt hajnalig bent volt mellettem a kórházban. És amióta kijöttem, azóta is mindenre odafigyel. Körülöttem van, és segít mindenben, amiben csak tud. Gondoskodik rólam.”

A színész családja tudomásul vette, hogy Rékasi visszaül a motorra, már ki is nézte az újat.

Rékasi Károly: Hihetetlen, amit Gerda tett

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top