Sztárok

Freelusion: újabb magyar csapat a világsiker szélén

A Papp Tímea koreográfus vezette Freelusion tánccsapat az America’s Got Talent döntőjének a kapujában áll.

A Freelusion Dance Company produkcióját egész Amerika tátott szájjal figyelte, hatalmas sikert értek el eddig is, de a legnagyobb megmérettetés még hátra van. Bejutni a legjobb 10 közé!

Papp Tímea koreográfus és a grafikus csapat feszített tempóban készült az America’s Got Talent negyedik megmérettetésére. Szűk két hét alatt kellett összeállítaniuk egy újabb egyedi produkciót, amellyel a közönség szavazatai és a zsűri elismerése mellett a továbbjutást is kivívhatják.

Újabb magyar csapat a világsiker szélén!

Az Americas Got Talent műsorának olyan világhírű zsűritagjai vannak, mint Heidi Klum, Mel B, Howard Stern és Howie Mandel. Meghívott zsűritag pedig az a Neil Patrick Harris, aki az “Így jártam anyátokkal” sorozat sztárja.

A Freelusion csapatról már az előző adásokban is megállapította a zsűri, hogy magasra tette a lécet és sokat emel a műsor színvonalán. Most azonban a Freelusion még magasabbra hágott, mivel a tegnapi adásban a látványos koreográfia és a lélegzetelállító interaktív 3D grafika mellett egy igazi robot is szerepet kapott a show ban, illetve virtuális valóság technológiával egy “virtuális robot” is életre kelt. Ez még az amerikai televíziózás történetében is egyedülálló!

Újabb magyar csapat a világsiker szélén!

A Freelusionnak 24 órája van, hogy megfelelő mennyiségű szavazatot kapjon és bejusson a döntőbe, ahol már a top 10 produkció versenyez egymással egész Amerika szeme előtt! Ráadásul egy produkció erejéig egy világsztár is csatlakozik majd a Freelusion csapatához.

A középdöntőben ezt a produkciót adták elő:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top