Sztárok

Hitted volna? Bud Spencer elárulta élete értelmét

Bármilyen meglepő is, nem sokban van köze a dologhoz a több ezer kiosztott pofonnak. Bud Spencer ugyanis teljesen mást tart élete értelmének és mottójának, mint bárki gondolná!

Hajdú Péter a Frizbi című műsorral látogatott el Bud Spencer olaszországi otthonába, ahol az idős pofonosztó sok érdekességet árult el magáról. Az idén 85 éves Bud Spencer elmondta, hogy mi életének mottója, és, hogy miért gondolja, hogy a hagymás bab mindenekfelett áll.

“Az élet olyan, mint egy álom, ki szépet, ki rosszat álmodik. Most, hogy az életem végén, az álmom végéhez közeledek, furcsa lehet, hogy ilyen gondolattal jövök elő, hogy “eszem, tehát létezem”, de nekem ez a legfőbb mottóm”mondta Bud Spencer, akinek valóban a hagymás bab az egyik kedvenc étele. A finom falatokat pedig felesége szokta számára elkészíteni, akit mindenkinél jobban szeret és tisztel.

“Imádok enni, sokat enni, ezért létezem” – mondta nevetve Bud Spencer, aki elárulta, hogy kultikussá vált filmjei forgatása alatt, ha újra kellett venni egy jelenetet, mindig újra tele kellett tölteni a tányérját is. “Volt, hogy hússzor töltötték újra, akkor is, ha csak egy kanállal ettem belőle.”

A világhírű színész egyébként imádja országunkat. Mikor Hajdú Péter meghívta Magyarországra egy kisgyerekhez hasonlította magát, aki a legszebb ajándékot kapná, ha hazánkba látogathatna. Hozzátette azonban, hogy jelenleg sajnos nincs abban az egészségi állapotban, hogy ilyen hosszú útra jöjjön.

De amondó vagyok, addig is, míg eljön hozzánk, érjük be a pofonokkal és poénokkal! #hagymásbab

Hitted volna? Bud Spencer elárulta élete értelmét

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top