Sztárok

Megható részletek Tatár Csilla várandósságáról

Várandósságának legszebb és legfélelmetesebb pillanatairól is mesélt Tatár Csilla, amikor Ördög Nóránál járt az énidő.hu felvételén.

Ördög Nóra legújabb vendége Tatár Csilla volt, aki sugárzó arccal, cuki pocakkal mesélt a két műsorvezetőnek, Nórának és Törköly Erikának várandóssága elejéről, az izgalmakról, félelemről és arról, hogyan mesélte el párjának, hogy már hárman vannak.

“Balázzsal minden szinten kiegészítjük egymást. Amikor éreztem, hogy várandós vagyok, ez az érzés még jobban felerősödött. Tudom, mindenki csak legyint arra, hogy először csak barátok voltunk, de talán pont emiatt működik ilyen jól” – mondta Tatár Csilla az énidő.hu videójában.

Tatár Csilla igazán meghitt és bensőséges módot választott arra, hogy elmondja párjának, végre teljesült élete legnagyobb álma, édesanya lesz. “Egy konferenciára mentem épp és a folyosón belém hasított egy érzés, hogy mi van ha…!, aztán később elmentem, vettem egy tesztet még aznap. Digitális volt, ami kiírja, hogy a várandósságom hányadik napján, hetében járok. Megcsináltam, amit kell, és ez állt rajta: terhesség 1-2 hét. Leírhatatlanul boldog voltam, az édesanyámat hívtam fel először, mindketten sírtunk” – emlékezett vissza a kismama. Tatár Csilla még aznap elmondta párjának, hogy babát vár.

 “Nem akartam neki telefonban elmondani, szerettem volna, ha ott van mellettem, mikor megtudja. Korábban vettem magunknak egy repülőjegyet Izraelbe, mert Balázsnak akkor volt a születésnapja. Egyikünk sem járt még ott, szerettünk volna elmenni, hát megleptem ezzel az úttal. Mikor hazamentem, akkor pedig azt mondtam neki, lehet, hogy már hárman utazunk, nem csak ketten” – mesélte a boldogságtól sugárzó arccal Csilla az énidő.hu-nak

“Megmondom őszintén, egyszerre volt csodálatos érzés és rettegés is, mert egyszer már átéltem, hogy azt mondja az orvos: sajnálom, de nem fejlődik a terhesség. Mikor elmentünk a nőgyógyászomhoz, még arra is figyeltem, hogy ne ugyanaz a ruha legyen rajtam, más útvonalon menjünk, és Balázs máshova parkolja le az autót, mint akkor. A legnagyobb megnyugvás aztán később az volt, mikor az orvos hetekkel később azt mondta, van szívhang, és minden rendben van” – törölte le meghatott könnyeit az arcáról Tatár Csilla.

A védőnök kegyetlenek.:) Minden kismamát ráállítanak a mérlegre!:))) Eddig 12 kiló és állítólag most jön a java!:)) #ilovemybelly #love

Posted by Tatár Csilla on Thursday, September 3, 2015

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top