Sztárok

Ez történt a magyar X-faktor eltűnt döntősével

Emlékeztek még Kállai-Kiss Zsófira, az utolsó X-Faktor döntősére? A lányról szinte semmit nem hallottunk az X-Faktor óta, egészen mostanáig.

Kiesése miatt Zsófi nagyon csalódott volt annak idején, hiszen harmadikként kellett távoznia az X-Faktor döntőjéből. Zsófi azonban nem adta fel, és bár keveset hallottunk róla, az elmúlt időszakban is koncertezett, majd lépett egy nagyot, és elhagyta az országot. Görögországba költözött – írja a Blikk.

Ez történt a magyar X-faktor eltűnt döntősével

“Május vége óta dolgozom Rodoszon. Szükségem volt egy kicsit arra, hogy kiszakadjak, elég sok minden történt velem az elmúlt időszakban, szerettem volna egy kicsit visszatalálni magamhoz, és azt csinálni, amit szeretek: énekelni. A kedvenc visszajelzésem, mikor egy ötcsillagos hotelben léptünk fel, és egy középkorú férfi hátrajött az öltözőnkbe, és elmondta, hogy ő a BBC-nek dolgozik, a felesége pedig Tina Turner vokalistája volt évtizedekig, és köszönik az élményt, briliánsnak tartják a műsort” – mondta a lapnak az egykori X-Faktoros, aki egy Soul Divas nevű formáció tagja.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top