Sztárok

Ezért szakított VV Dennis és Fanni

Az egykori Villalakó Dennis még egy jósnőhöz is elment, hogy megtudja, milyen jövő vár kettejük kapcsolatára. Hát, nem sok jó!

VV Dennis és kedvese, Fanni már hetekkel ezelőtt szakítottak, az okát azonban csak most tudtuk meg. Figyelem, mert ennek nagyon sok oka van VV Dennis szerint!

Ezért szakított VV Dennis és Fanni

VV Fanni féltékeny volt

Aki nézte a Való Világokat, az most valószínű a térdére csap, és ironikus hangon felkiált: tényleg?! Neee!!!

VV Fanni állítólag sokszor feszültséget generált a kapcsolatban

Nahát! Ilyet sem láttunk soha azelőtt…

Ezért szakított VV Dennis és Fanni

VV Fanni hazudott egykori kedvese, VV Dennis szerint

A lány ugyanis nagyon sokszor azt hangoztatta, hogy korábbi kedvese többször bántalmazta. Most, úgy tűnik, VV Dennis és az ex egy pofa sör mellett megbeszélték, hogy bántalmazásról szó sem volt. Egyébként őszintén reméljük, hogy tényleg így volt!

Ha pedig ez nem lett volna elég indok, a Való Világ – úgy tűnik – hősszerelmese, VV Dennis még egy lépést tett, hogy megtudja, milyen sors várna rá Fannival.

Ezért szakított VV Dennis és Fanni

Figyelj, és kapaszkodj meg!

Jósnőhöz ment!

A kártyavető pedig elárulta neki, hogy ha esetleg újra össze is jönnek, az már csak néhány hónapig tartana, de decemberben bezárul egy furcsa és misztikus kör, ami a kapcsolatuk végét hozza el.

Szóval, akik esetleg azt remélik, hogy a két fiatal, VV Dennis és a fürtös, göndörke VV Fanni újra összejön… ne szenteljen sok időt az imádságra, mert az év legszentebb hónapjában lenne vége köztük mindennek… Így is, úgy is!

#aztamindenit!

Ezért szakított VV Dennis és Fanni

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top