Sztárok

Nézd meg, hogy imádja egymást VV Fanni és VV Dennis – galéria

Lassan be kell látnunk, hogy VV Fanni és VV Dennis a maguk nemében tényleg egy helyes pár, akikről még fellépés közben is sugárzik, mennyire szeretik egymást. Nem gondoltam, hogy eljön ez a pillanat, de most arra buzdítalak, nézegess cuki képeket a VV7 szerelmeseiről!

VV Fanni és a Való Világban megismert szerelme, Dennis, elválaszthatatlanok azóta, hogy kijöttek a villából. Ha a játék végén megkérdeztek volna, akkor maximum pár hetet jósoltam volna a VV7 szerelmespárjának, de napról napra bizonyítják, mekkorát tévedtem. VV Fanni és Dennis jelenleg idejük nagy részét azzal töltik, hogy határon innen és túl haknizni járnak, legutóbbi fellépésükön pedig elég jó képek készültek róluk. Arra külön felhívnánk a figyelmet, milyen szépen harmonizál Fanni cipője Dennis pólójával:

Megnézem
Összes kép (1)

VV Fanni azt tervezi, ha lecseng a Való Világ utáni felhajtás körülötte, akkor visszatér a hastánchoz. VV Dennis pedig mikor éppen nem Fannival van, akkor azon dolgozik, hogy beindítsa zenei karrierjét. Ám nem szabad elfelejteni, a VV7 egykori játékosának volt már egy próbálkozása, hogy betörjön a popszakmába, akkor még D-Nesh néven. Igazán egymásra találhatnának már Aranypart/Éden Ádámmal, mert amit közösen tudnának készíteni, az biztos, hogy maradandó alkotás lenne. Addig is a videóra kattintva meghallgathatod VV Dennis csodálatos slágerét:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top