Sztárok

Jön a második baba Majkáéknál

Igazi örömhír! Újra várandós Majka kedvese, Dundika. Kisfiuk után, most egy kislányt szeretnének.

A nagy hírt Majka édesanyja árulta el a Best magazinnak. Az asszony nagyon szeretné, ha fia elvenné Dundikát. A házasságkötés azonban Ibolya szerint most háttérbe szorul, hiszen először egy nagyobb lakást kell találnia a párnak.

“Legyenek végre házasok, hiszen úgy helyes, ha isten előtt is örök hűséget fogadnak. Peti azonban azt mondja, nem a papír a fontos, ezért a puccos lagzi helyett inkább spórolni akarnak egy kis pénzt a jövőre. Hamarosan ugyanis nagyobb lakásba kell költözniük, hiszen bővül a család, és négyen már nem fognak elférni benne” – mondta Ibolya, Majka édesanyja a Bestnek.

Ha pedig minden igaz, a következő baba Majkáéknál egy kislány lesz, hiszen a rapper édesanyja elmagyarázta azt a Czeizel-féle módszert a fiataloknak, amivel nagyobb esély van arra, hogy olyan nemű legyen a gyermek, amilyet ők szeretnének. 

“Rajta vagyunk a dolgon, de nem görcsölünk rá, mostanában elég kevés időt tudunk együtt tölteni, de reméljük hamarosan jön a második baba is” – mondta korábban az NLCafénak Dundika. Nos, úgy tűnik, már csak néhány hónapot kell várni Majkáék csöppségére, nem többet.

Jön a második baba Majkáéknál

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top