Sztárok

Ennek a műsornak köszönheti Majka a kislányát

Majka nem először beszélt arról, hogy szeretné, ha bővülne a család. Ha minden a tervei szerint megy, akkor a műsorvezető hamarosan bejelentheti az örömhírt.

Az Ezek megőrültek visszatér a képernyőre, és ismét Majka lesz az egyik műsorvezető. A vele készült riportban kicsit messzire menő következtetéssel megkérdezték Majkát, hogy vajon ezúttal is hatással lesz-e a magánéletére a forgatás. Majka ugyanis közel öt évvel ezelőtt az első szériában ismerte meg mostani párját, Dundikát.

Ennek a műsornak köszönheti Majka a kislányát

“Ezt a Jóisten dönti el. De bízom benne, hogy mire véget ér az Ezek megőrültek! addigra már a Hajnikában ott lesz az én drága édes… kislányom” – mondta Majka már nem először, mennyire szeretnének még egy gyereket.

A videóra kattintva a negyedik perctől Majka interjúját meg is nézheted:

Kisfiuk, Marián annak idején gyorsan megfogant, de a második babára már jó ideje várnak.

“Marián egy hét alatt megfogant. Szinte ki sem mondtuk, hogy gyereket akarunk, mire Hajni terhes is lett. Már dolgozunk rajta, de egyelőre nem jött össze, valamiért a második jobban megvárat minket. Igaz, úgy nehéz is egy kisbabát összehozni, hogy alig vagyunk együtt” – árulta el Majka éppen egy évvel ezelőtt.

Ennek a műsornak köszönheti Majka a kislányát

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top