Sztárok

Ebben a műsorban tér vissza a képernyőre Majka

Visszatér a képernyőre, és új részekkel jelentkezik a TV2 sikerműsora, az Ezek megőrültek! A szórakoztató produkció házigazdái, Tilla és Majka őrült feladatok elé állítják a celebvilág színe-javát.

A játékos szellemű hírességek idén is háromfős csapatokban, egymás ellen mérkőznek meg az Ezek megőrültek! című műsorban, és olyan erőpróbákkal kell szembenézniük, ahol nem csak az ügyesség, hanem a jó feladatmegoldó képesség és persze az átlagon felüli humorérzék is fontos. A csetlő-botló sztárokat pedig a TV2-n Tilla és Majka terelgeti majd a próbatételek között.

“Amióta véget ért az Ezek megőrültek!, rendszeresen kérdezték tőlem az emberek, hogy mikor folytatjuk, úgyhogy itt az ideje megismételni a sikersztorit. Örülök, hogy Tilla lesz a partnerem, mert az ő jó értelemben vett infantilizmusa és humora passzol hozzám és a játékhoz is. Hétfő óta forgatunk, teljes az őrület” – árulta el  a képernyőre visszatérő Majka.

Ebben a műsorban tér vissza a képernyőre Majka

“Bár ebben a formában még nem dolgoztunk együtt Majkával, de túl vagyunk a Sztárban sztáron és egy közös Hal a tortán forgatási héten, ami alatt megismertük egymás személyiségét, humorát. Az Ezek megőrültekben mindezt a produkció javára tudjuk fordítani. A díszlet nagyon látványos, a játékok izgalmasak, a celebek pedig elképesztő vehemenciával ugranak a feladatoknak, biztos, hogy a nézők remekül szórakoznak majd” – mondta Tilla.

A huszonnégy vállalkozó kedvű celeb között lesznek olyanok, akik már Ezek megőrültek-veteránként térnek vissza, felvértezve tapasztalatokkal, de többségük újonc lesz, fogalmuk sincs, mi vár majd rájuk. Az Irigy Hónaljmirigy tagjai ismét bevállalták a szereplést, új családtaggal is versenybe száll a Zámbó család, de Baukó Éva és Aleska Diamond sem maradhatnak ki a mókából. Lesz olyan egykori sztárpár is a játékban, akik csak külön héten vállalták a forgatásokat, elkerülve a találkozást…

A videóra kattintva felidézhetsz néhány csodálatos pillanatot a műsor korábbi évadából:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top