Sztárok

Fordulat Rékasi Károly balesetének ügyében

A rendőrség keddi közleménye szerint közúti baleset gondatlan okozása elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást. Már civilek segítségét kéri a rendőrség az ügyben.

Rékasi Károly balesetének ügyében már civilek segítségét kéri a rendőrség, eddig ugyanis nem történt előrelépés. Szemtanúkat keresnek, akik láthatták a balesetet – írja a police.hu, hogy minél előbb lezárhassák az ügyet. Múlt héten Rékasi Károly úgy nyilatkozott, hogy biztos ártatlanságában.

“Meggyőződésem, hogy ez egy jól belátható helyzet volt onnan, ahonnan az autós jött. Azaz az autós véleményem szerint feltétlenül hibázott. Különben nem kerülhettem volna az autónak arra az oldalára”

Rékasi Károlynak komoly fájdalmai és egyéb kellemetlenségek mellett komoly anyagi veszteséget is jelent a több hónapos kényszerpihenő, ezért kártérítést követel majd.

“Évek óta balesetmentesen közlekedem. Semmi másra nem készülök, mint amit bárki más tenne az esetemben. Teljesen máshogy alakult volna az őszöm és a telem, ha nincs ez a karambol. Természetesen lesz kárigényem a kieső bevételek miatt”  – mondta Rékasi Károly, aki nemrég dobta el végleg mankóit, a támogatást pedig családjának és szerelmének, Pikali Gerdának köszönte meg.

Fordulat Rékasi Károly balesetének ügyében

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top