Sztárok

Elképesztő menyasszony lett Weisz Fanni

A siket szépségkirálynő olyan lélegzetelállító és szexi ruhákban pózolt, hogy nem tudtunk szó nélkül elmenni mellette.

Weisz Fanni már önmagában is csodaszép, tökéletes, és árad belőle a jóság és boldogság. Hitvallása, hogy ha jót adsz, akkor a legjobbat kapod vissza, és ez minden porcikájából átjön. Talán éppen ezért volt tökéletes modell Weisz Fanni a csodaszép fehér és extra menyasszonyi ruhákban.

“A fotók Czank Lívia könyvéhez készültek. Ebben engem is megemlít, a tartalomról azonban még nem beszélhetek, de ezért kellettek a Daalarna kollekció ruhái is. Tetszettek a nagy és tüllös, csipkés darabok is, de nekem az egyik legletisztultabb kék ruha állt a legjobban, édesanyám szerint. Mikor pedig visszanéztem a fotókat, én is azt szúrtam ki, hogy abban voltam igazán önmagam” – mesélt élményeiről Weisz Fanni, akinek egyébként nagyszabású üzleti tervei vannak a jövőre nézve, erről azonban még nem szeretett volna beszélni.

Nem tudjuk, nem is akarjuk már tovább húzni az időt. Weisz Fanni ennyire gyönyörű ruhákban pózolt:

Ráadásul elképesztően szexi is.

Weisz Fanni attól sem riadt vissza, hogy a magasban pózoljon. #csodaszép

 Ugyanaz a ruha közelebbről pedig így néz ki:

Egy hamarosan megjelenő könyvhöz fotóztunk tegnap. Ez a gyönyörű Daalarna – Benes Anita ruha csak úgy szállt a szélben. Hamarosan minden kiderül a CzankLivia.com oldalon!!Mosolygós szép napot Mindenkinek!!:)????

Posted by Weisz Fanni Fan Club on 2015. szeptember 22.

 A csipkés menyasszonyi ruhát is megmutatta Fanni másik szögből is.

Nekünk egyébként ez a kedvencünk, mert egyszerű, de mégis elegáns, Fanninak azonban egy másik, azt is mutatjuk hamarosan.

Mert itt van a mi kedvencünk előröl is:

 Ez a kék pedig Weisz Fanni és édesanyja kedvence.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top