Sztárok

Győzikét megint lapátra teszi a TV2

A SuperTV2 Édes élet című műsorát új sztárokkal erősíti a csatorna. A nézők két kedvencéről azonban az a hír járja, hogy nem kaptak szerepet az új évadban.

Helyettük, a lap úgy tudja, hogy lesz viszont Emilio, Kis Grófo, Fresh Andi és Wellhello; kérdés, hogy az ő magánéletük felkelti-e az érdeklődést annyira, hogy az Édes élet újra nézettségi csúcsot tudjon dönteni. Gáspár Győzivel és családjával ezt a bravúrt ugyanis sikerült megugraniuk.

“Sajnos igaz a hír, minket valóban nem kértek fel a folytatásra. Érzem én, hogy egyre inkább a fiatalok kapnak teret, de nálam és az öcsémnél viccesebb showman nincs a világon. Azt gondolom, számtalan sztárnak adtunk kenyeret a kezébe. Ezt a műfajt én kezdtem el Magyarországon, akkor ők csak röhögtek rajtam, most meg, aki csak teheti, bekameráztatja az egész életét. Közel sem olyan könnyű műfaj ez, mint ahogy gondolják, de persze sok sikert kívánok mindenkinek”mondta Gáspár Győző a lapnak, és szavaiból érezhető volt a csalódottság.

Az előzetes értesülések szerint Berki Krisztián sem vesz majd rész az új évad forgatásain.

“Az Édes élet valóban megújul, de egyvalami nem változik: továbbra is szórakoztató tartalommal várja majd a képernyők elé a nézőket. A sztárok felkérése egyelőre folyamatban van, ezért a találgatásokra, sajtóhírekre nem szeretnénk reagálni, de annyit elárulhatunk, nagyon sokan jelentkeznek nálunk, hogy szeretnének szerepelni a műsorban. Amint összeállt a végleges szereplői névsor, bejelentjük” – reagált az Édes élet újításaival kapcsolatban a TV2 a lap megkeresésére.

Győzikét megint lapátra tette a TV2

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top