Sztárok

Bővülhet a gyanúsítottak köre Lagzi Lajcsi ügyében

A Bors információi szerint a rendőrség további bűntársakat keres Lagzi Lajcsi áramlopási ügyében.

A Bors szerint nem valószínű, hogy a közműlopási ügyről és az azt lehetővé tevő technikai eszközök beszereléséről csak Lagzi Lajcsi, a felesége, a zenész munkatársa és a két megvesztegetett ellenőr tudott. Ezért várható, hogy az ügyben további személyek is gyanúsítottá válnak. A lap úgy értesült, hogy a nyomozók nemcsak az áramszolgáltató, hanem a víz- és gázművek el­lenőreinek esetleges érintettségét is vizsgálják. Ez nem lezárt nyomozás, szá­mos nyomozati cselekményt kell még elvégeznünk, sok fejlemény előfordulhat – közölte dr. Gyugyi Csilla szóvivő.

Közben a Blikk arról értesült, hogy az állítólagosan megvesztegetett ellenőrök továbbra is az E.On alkalmazásában állnak, nem bocsátották el őket. Kollégáik azt mondták, hogy egyikük új házba költözött, autóit is cserélgeti, egyiptomi nyaraláson fújta ki a gőzt nemrégiben, és társa is hirtelen nagyon jómódú lett. A nyomozó hatóságok iratai szerint mindkét férfi több ízben is találkozott Cs. Csabával, Lagzi Lajcsi jobbkezével, s több alkalommal pénzt is átvettek. Azért nem kerültek előzetes letartóztatásba, mert részletes tanúvallomást tettek, és együttműködtek a hatóságokkal, egészen Lajcsi letartóztatásáig – írja a lap.

Lagzi Lajcsiról készült galériánkat itt megnézheted:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top