Sztárok

Kiengedték Lagzi Lajcsi feleségét

Az ügyvédek az első perctől kezdve szerették volna elérni, hogy Lagzi Lajcsi feleségét szabadlábra helyezzék, mert az asszony súlyos beteg.

Lagzi Lajcsi feleségének papírjai, melyekkel ügyvédeik igazolták, hogy az asszony súlyos beteg, szerdán érkezett meg a bíróságra. Ma a Blikk információi szerint elhagyhatja a börtönt.

Az előzetes letartóztatásban lévő Boglárka orvosi dokumentációját egyébként Lagzi Lajcsi és felesége ügyvédei már a múlt hét csütörtöki előzetes letartóztatási tár­gyalásra is becsatolták, azt azonban akkor az ítész nem vette figyelembe.

Most a fellebbezéshez becsatolta újra a védelem a leleteket, amelyek szerdán érkeztek meg a Budapest Környéki Bírósághoz. Ezúttal elfogadták Lagzi Lajcsi feleségének orvosi leleteit, így az asszonyt szabadlábra helyezik.

Kiengedték Lagi Lajcsi feleségét

Lagzi Lajcsi testvére néhány nappal ezelőtt erősítette meg az információt, miszerint sógornője súlyos légúti megbetegedéssel küzd. Lagzi Lajcsi testvére, István, akkor azt mondta, jobban aggódik Boglárkáért, mint saját testvéréért.

“Negyven-egynéhány kiló, neki a műtét után még erősödnie kéne, és még gyógyulási stádiumban van, ezért főképp nem értem a történteket. Függetlenül attól, hogy a vádat sem értem, de Bogi egészségi állapotára reflektálva mindenképpen azt mondom, hogy a család ezért aggódik a legjobban. Ezért tűnik talán úgy, mintha én a bátyámnál is jobban a sógornőm miatt aggódnék. Ez egy picit így is van (…)”

Lagzi Lajcsit és feleségét múlt héten vették őrizetbe csalás gyanúja miatt, miután a zenész Mocsa melletti birtokán, Boldogasszonypusztán, a szintén a tulajdonában lévő Mocsa Öregtó Kft. telephelyén, valamint a szintén hozzá köthető tatai Boglárka Lakóparkban korábban illegális áram-, gáz- és vízvételezés nyomaira bukkantak. Az ügyészség szerint a kár 30 millió is lehet.

Kiengedték Lagi Lajcsi feleségét

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top