Sztárok

Kislányt fogadott örökbe Sandra Bullock

Sandra Bullock kisfia után, akit 2010-ben vett magához, most egy kislányt is örökbe fogadott. Új szerelmével pedig már összeköltöztek, végre talán minden a helyére kerül a színésznő magánéletében.

Sandra Bullock 2010-ben fogadta örökbe kisfiát Louist, akit szinte teljesen egyedül nevelt, miután első férjével ugyanebben az évben váltak el. Most Sandra Bullock úgy döntött, hogy jó lenne, ha kisfia mellett egy kislányt is nevelhetne, így elszánta magát a lépésre, hogy újra örökbe fogad, megváltoztatva ezzel egy csöppség életét. 

Ráadásul úgy tűnik, hogy megvan a jelölt “a legszuperebb apa” szerepre is, és Sandra Bullock végre tökéletes családban élhet. Párjával, Bryan Randallal ugyanis augusztusban vállalták fel a nyilvánosság előtt is, hogy egy párt alkotnak. A Daily Mail értesülései szerint pedig már össze is költöztek, néhány nappal az előtt, hogy Sandra Bullock hazavinné a kislányát.

Kislányt fogadott örökbe Sandra Bullock

Sandra Bullock és exmodell párja, Bryan ezzel a lépéssel talán egymás számára is világossá tette, hogy mindketten komolyan gondolják kapcsolatukat. A férfivel egyébként Sandra Bullock kisfia születésnapi buliján találkozott, őt hívta, hogy fotózza le a partyt, majd később szorosabbra fűzték a kapcsolatukat. Sandra Bullock előző férjétől 2010-ben vált el, amikor kiderült, hogy négy nővel is megcsalta. Reméljük, az új szerelem már meghozza azt a boldogságot az Oscar-díjas színésznő életében, amire mindig is vágyott.

Kislányt fogadott örökbe Sandra Bullock

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top