Sztárok

Így vigasztalódik Szulák Andrea

Szulák Andrea először állt színpadra, amióta bejelentette a szakítását. A koncertje alatt teljesen átengedte magát az érzelmeinek.

Szulák Andrea dzseszzkoncertet adott szerda este. Egész este érezhető volt az emberfeletti küzdelem, amivel igyekezett palástolni lelki bánatát, de szomorúsága így is szinte kézzel fogható volt a pesti mulató közönsége számára.Végül megengedte magának, hogy egy részét beépítse a műsorba. Szulák Andrea sokat sejtető gondolatokkal vezette fel a dalokat, amik közül néhány vélhetően kifejezetten a szakítás és az énekesnő lelkiállapota miatt csendült fel. Az előadó teljesen átadta magát a daloknak, majd a műsor szünetében azonnal az asztaloknál ülő barátaihoz sietett, akik hosszú perceken át ölelték és simogatták. A közönség pedig csodálta, hogy magánéleti válsága kellős közepén is úgy érezte: a zene a gyógyír számára, és eszébe sem jutott lemondani a felkéréseit, a zenével vigasztalódik – írja a Bors.

Így vigasztalódik Szulák Andrea

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top