Sztárok

Hungary’s Got Talent zsűrije: Linczényi Márkó 10 éve modellkedik

Szombaton indul az RTL Klub őszi gigaprodukciója, a Hungary’s Got Talent. Most elárulunk néhány titkot az egyik zsűritagról, Linczényi Márkóról, aki garantáltan a nők kedvence lesz.

1. A Hungary’s Got Talent zsűritagjai közül Linczényi Márkó vett részt a legtöbb castingon a műsor előkészületei alatt. Kevesen tudják, de a zsűri tagjait is egy hosszas castingidőszak alatt válogatták ki.

2. Amúgy nem idegen Márkótól a casting fogalma, 10 éve modellkedik. Az ebből befolyó pénzből indította el saját stúdióját és a zenekart, a Kolint.

Hungary's Got Talent zsűrije: 10 évig modellkedett Linczényi Márkó

3. A Kolinnal épp egy novemberi, ötállomásos angliai turnéra készülnek. Az angol piacon ez lesz a zenekar első bemutatkozása. Jövő év elején érkezik az új lemez, ennek a megjelenését promotálják majd Angliában.

4. A Hungary’s Got Talent zsűritagjának van saját kurzusa, és az ELTE kommunikáció tanszékén mint meghívott előadó tart órákat.

Hungary's Got Talent zsűrije: 10 évig modellkedett Linczényi Márkó

5. Nagyon kedveli az ázsiai konyhát, különösen a vietnami ízeket, az egyik nagy kedvence a pho leves. Leggyakrabban street food verzióban fogyasztja, de ha eljut Ázsiába, kizárólag a helyi konyhából válogat.

6. Márkó minden egyes nyári Hungary’s Got Talent-forgatásra biciklivel érkezett.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top