Sztárok

Keresztapa lesz a szexi Károly Fülöp herceg

Október 11-én tartják keresztvíz alá legkisebb unokáját, Nicholas herceget a svéd uralkodó, a keresztapa pedig nem más, mint Európa legszexisebb hercege, Károly Fülöp.

Madeleine hercegnő és Chris O’Neill másodszülött gyermekének, Nicholas hercegnek a keresztelőjére készül Svédország, az esemény pedig annyira lázban tartja az alattvalókat, mintha csak a foci-világbajnokság döntőjére készülnének.

http://landofanalie.tumblr.com/post/130447254369/prince-nicolas-of-swedens-christening

A ceremónia a királyi kápolnában lesz majd, ott, ahol a baba szülei összeházasodtak, és ahol XVI. Károly Gusztáv és Szilvia királyné két idősebb unokáját is megkeresztelték. A televízió élőben közvetíti az eseményt, az utána következő fogadást, melyet a svéd kormány ad, már nem. Károly Fülöp herceg biztosan az esemény középpontjában lesz.

http://hellomagazine-uk-yahoopartner.tumblr.com/post/130470222998/prince-carl-philip-of-sweden-to-be-godfather-to

Még nem hivatalos ugyan, de a svéd lapok egybehangzóan állítják, hogy Madeleine és férje a hercegnő bátyját, Károly Fülöp herceget kérte fel keresztszülőnek – nővérüket, Viktória koronahercegnőt azonban nem.

A svéd királyi családban nagy az összetartás, Madeleine hercegnő ezért egyértelműnek tartotta, hogy öccsét, Károly Fülöp herceget kéri fel keresztapának
A svéd királyi családban nagy az összetartás, Madeleine hercegnő ezért egyértelműnek tartotta, hogy öccsét, Károly Fülöp herceget kéri fel keresztapának

Ha mindez Nagy-Britanniában esett volna meg a Windsorokkal, a lapok már tele lennének családon belüli viszállyal, a svéd újságok azonban igen tárgyilagosan megjegyzik, Madeleine első gyermekének, Eleonórának Viktória a keresztanyja, ezért nem kérték fel most.

http://princessoforleansandbraganca.tumblr.com/post/130154658491/crown-princess-victoria-godchildren-spam

Aki szeretné élőben nézni a ceremóniát, a svéd tévé honlapján megteheti itt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top