Sztárok

Konyhafőnök: Márk extra órát kapott a főzéshez

A Konyhafőnök egyik jóképű játékosa, Márk folyamatosan időhiánnyal szenved, ezért vicces célzást és meglepetést is kapott Fördős Zétől.

A Konyhafőnök című műsor egyszerre szórakoztatja és tanítja is a nézőket. Ugyanúgy, ahogy a játékosokat is napról napra. A Konyhafőnök mai adásában Márknak az idővel gyűlik meg a baja, ráadásul Fördős Zé viccesen odapirítva hívja fel a hiányosságra a jóképű versenyző figyelmét.

“Most egy nem akármilyen meglepetést fogok okozni neked, Márk. Itt van ez a homokóra. Ezt talán segít abban is neked, hogy időben fejezd be a feladatot. Figyeld ezt az órát” – mondta Zé.

Konyhafőnök: Márk extra órát kapott a főzéshez

“Mikor Zé megjelent az órával, mosolyogtam magamban, és értettem a célzást. Megköszöntem a lehetőséget, hogy kaptam még egy órát a meglévőn kívül” – mondta Márk, aki az első feladatnál, a fürj készítésénél ismét komoly időproblémákkal küszködött.

“A combot kifiléztem, ezt szeretném megtölteni, és még egy panko morzsában kisütni. Én nem tudom, hogy gondoltam ezt, hogy időben beleférek. Én magam is megkérdőjelezem már, hogy beleférek-e az időbe” – árulta el már a Konyhafőnök első feladatánál aggódva Márk, aki az utolsó percekben vad kapkodásba kezdett, odaégetve a fürj bőrét. Hogy fogása elkészült-e, és ha igen, mire lesz elég, kiderül szerda este a Konyhafőnök című műsorból.

Konyhafőnök: Márk extra órát kapott a főzéshez

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top