Sztárok

Szulák Andrea így állt színpadra a szakítás után

Sokan aggódnak Szulák Andreáért, amióta bejelentette, hogy ő és a kislánya édesapja szakítottak.

Szulák Andrea kifejezetten kérte, hogy ebben a nehéz időszakban tartsák tiszteletben a helyzetét. Mindezt korábban a saját közösségi oldalán tette közzé.

Szulák Andrea így állt színpadra a szakítás után

A szakítás óta ugyan megjelentek cikkek Szulák Andrea magánéletéről, de mindezeket a színésznő nem olvassa, ahogyan ezt maga írta.

A rajongók azonban aggódnak Szulák Andreáért, ám ő töretlenül folytatja a munkáját, és bizonyára a kislánya miatt még inkább, mint maga miatt, változatlanul éli a hétköznapjait. A Bors ugyan a dzsesszkoncertről úgy számolt be, hogy érezhető volt Szulák Andrea szomorúsága, mindez nem vett le az előadás értékéből.

Nemrégiben egy másik fellépésén senki nem mondta volna meg, hogy mi történt a színésznő magánéletében, mert Szulák Andrea előadása a tőle megszokott hangulatú volt. Pedig alig néhány nap telt el a bejelentés és a fellépés között. Igazi profiként adott elő és a rajongóihoz is kedves volt a színésznő.

Az idősek világnapjára szervezett hajókiránduláson Szulák Andrea adott műsort. A művésznőt Láng Zsolt polgármester és Varga Mihály országgyűlési képviselő köszöntötte.

Posted by II. kerület (Budapest) on 2015. október 2.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top