Sztárok

Így megváltozott Sugár Bery!

Az egykor Bery néven ismertté vált énekes, Sugár Berci mostanában egy másik szenvedélyének hódol. Ezt pedig Bódi Margónak is megmutatta.

A Fem3 Café vendége volt Sugár Bery, aki korábban énekesként tűnt fel a hazai közéletben, majd mikor ezzel az élettel felhagyott, jógaoktató lett. Mint azt Sugár Bery a két műsorvezetőnek, Bódi Margónak és Váczi Gergőnek elmesélte, ma már enélkül az életforma nélkül nem is tudna létezni. A zenével is már csak akkor foglalkozik, ha éppen oktat.

“Mostanában csak a mantrák éneklésére szorítkozom, azt is csak a gyakorlóim hallhatják, akik eljönnek az óráimra” – mesélte Bery, aki megmutatta Bódi Margónak és Váczi Gergőnek, hogyan kell indítani a napot.

Így megváltozott Sugár Bery!

Bódi Margó így gyakorolta a napüdvözletet:

Így megváltozott Sugár Bery!

Sugár Bery igazi sztár volt a 90-es években, de már hosszú évek óta abbahagyta zenei pályájának egyengetését. Csak a jógával foglalkozik, és ahogy mondja, nem szeretne visszatérni ahhoz az élethez, bár filozófiájának ellentmondd, hogy bármit is örökre kizárjon. “Soha ne mondd, hogy soha, de én most így jól érzem magam” – mondta Sugár Bery Váczi Gergőnek, mikor rákérdezett, hogy vajon lesz-e folytatása zenei karrierjének.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top