Sztárok

Ezt adta az országnak Andy Vajna

Most, hogy Andy Vajna megvette a TV2-t és minden bizonnyal tömérdek fantasztikus ötletet forgat a fejében, elmondjuk, hogy mik azok az extra dolgok, amik sosem jöhettek volna létre, ha Andy Vajna nem költözik vissza Magyarországra.

Andy Vajna minden vicc nélkül, azt adja az embereknek, amire a legnagyobb szükségük van! Jó, persze nem éppen olyan áron, amin mindenki eléri, de a “kenyeret és cirkuszt a népnek” elvét tökéletesen hozza. Andy Vajna egy idei felmérés szerint Magyarország hetedik legbefolyásosabb embere, ehhez pedig az kellett, hogy felismerje, mi is kell szerény országunknak.

Először a cirkusz jött

Andy Vajna nélkül Magyarország valószínűleg az a hely lenne, amit a hollywoodi sztárok figyelme teljesen elkerülne. Hiába Budapest, hiába csodaszép, hiába minden, ha nincs rendes promó és csáberő. Ezt Andy Vajna megadta, és 2007-ben megnyitott apró hazánkban Etyekwood, vagyis a Korda Filmstúdió, aminek köszönhetően az elmúlt közel tíz évben rengeteg világsztárt látott vendégül az ország. Kellett? Kellett! Már csak azért is, mert olcsó ország vagyunk filmgyártás szempontjából, és azért is, mert imádjuk, ha Matt Damon,Tom Hanks, Bruce Willis vagy épp Arnold Schwarzenegger sétafikál a Bazilika körül.

Ezek a sztárok pedig újabb sztárokat vonzanak ide, és valljuk be, jó érzés a Balatont vagy éppen a főváros részeit viszontlátni a moziban.

Daytime guest.., We are really proud our kitchen:) thanks Matt for the visiting!Ötkert wish U more success!!

Posted by Ötkert on 2014. október 26.

Szórakozás után a kenyér

Andy Vajna gondolt egyet, és Robert de Niróval karöltve 2010-ben megnyitotta Közép-Európa első Nobu éttermét, ahol mindenki – aki meg tudja fizetni – kénye-kedve szerint fogyaszthat japán ételeket. Ezzel a kenyérkérdést rögtön ki is pipálhatjuk, hiszen ő megtette a magáét, olyat adott országunknak, amiből éppen akkor nem volt egy sem.

Megmutatta, milyen az érett szerelem

Lehet házasságára kígyót-békát kiabálni, láthatóan nagyon jól megvan a felesége, Vajna Tímea mellett, akinek mindent megad, amit csak egy nő kérhet. Az, hogy a korkülönbség ellenére működhet egy kapcsolat, egy csipet amerikai érzés itt Magyarországon.

“Amerikában kimész az utcára, és ott minden egyes idősebb pasi mellett egy fiatalabb nő van. Ott már az gáz, ha öreg az asszony” – mondta Andy Vajna felesége a Hal a tortán egy korábbi adásában.

Andy Vajnáról a házasságának és a feleségének köszönhetően pedig sok mindent megtudhattunk. Például Vajna Tímea arról mesélt, hogy valójában milyen lágyszívű és érzelmes a filmügyi kormánybiztosunk. Szerelmük és házasságuk, bár korábban nagy port kavart, az érzelmek mindent túléltek.

Azt, hogy a TV2-n milyen műsorokat szeretnénk látni, aminek nyilvánvalóan köze lenne hollywoodi sztárokhoz és Andy Vajna feleségéhez, már tegnap kifejtettük!

Ezt adta az országnak Andy Vajna
Ezt adta az országnak Andy Vajna

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top