Sztárok

Ez volt a kívánsága Celine Dion férjének

Celine Dion az elmúlt hetekben erőn felül teljesített, hogy mosolyogni tudjon. Pedig optimista hozzáállásra van szüksége most, hogy erőt adjon a családjának.

Visszatért a Las Vegasi színpadra Celine Dion, és azon van, hogy ő és a fiai is ugyanolyan normális hétköznapokat éljenek, mint mielőtt kiderült a férje betegsége. René Angelilnél harmadszorra is kiújult a torokrák, ami miatt az énekesnő egy időre visszavonult, és érthető módon az egész család élete René gyógyulása körül zajlott.

Celine Dion férje azonban nyáron azt kérte a feleségétől, hogy a gyerekek és a saját érdekében is térjenek vissza a megszokott életükhöz. René ugyanis nem szeretné, ha miatta elmaradna akárcsak egyetlen születésnap, ünnepség vagy fellépés.

Legutóbb pedig a férfi határozott kérése volt, hogy Celine Dion vigye el Disbeylandbe ikerfiaikat, akiknek október 23-án lesz a születésnapjuk és ez az út a vágyuk. Eddy és Nelson nagyon örült a kirándulásnak és a Mickey egérrel közös fotónak.

Ez volt a kívánsága Celine Dion férjének

Elképesztően nagyok lettek az énekesnő fiai, akikről régen láttunk már közös fotót. Leginkább ez a gyerekkori közös kép él mindenki emlékezetében. 

Ez volt a kívánsága Celine Dion férjének

A délutáni vidámparkozásról Celine Dion is feltett egy mosolygós képet.

Celine Dion a férje kedvéért igyekszik mosolyogni
Celine Dion a férje kedvéért igyekszik mosolyogni

Nagyobb gyereke, a most 14 éves Rene Angelil Jr. nem tudott elmenni, mert rengeteget edz a hokicsapatával.

Ez volt a kívánsága Celine Dion férjének

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top