Sztárok

Sosem látott intim képek Angelina Jolie-ról

Sokan azt hiszik, tudnak már mindent Brad Pittről, de az még nekik is újdonság, hogy a színész milyen nagyszerű fotós. A bensőséges családi képekből ez is kiderül.

Ahogyan azt Brad Pitt korábban már mondta: egyszerűen odáig van a feleségéért. Nem tud betelni Angelina Jolie-val, és ez a családi fotókon is látszik.

http://alexsegura.tumblr.com/post/132028057443/via-brad-pitts-intimate-photos-of-angelina-jolie

Eredetileg a W magazin kérte fel Brad Pittet, hogy fotózzon nekik, és akkor Angelina Jolie a férje hobbijáról is mesélt. 

“Szeretem a képeit.  Néhány embernek van hobbija, és hamar rá is találnak, az eredmény pedig elégedettséggel tölti el őket. De Brad olyan valaki, aki kőkeményen tanulja, hogyan bánjon a kamerával. A legbonyolultabb gépet vette meg, és tudományosan felkészült belőle. Nagyon kritikus a saját munkáival.”

http://tumnerd.tumblr.com/post/132069011455/by-brad-pitt

Bár akad egy-két kép, amit már láttunk, hiszen nem most készültek, de az egész képsor most járja be a világot először, és egyre-másra osztják meg Brad Pitt Angelina Jolie-ról készített képeit, amelyek közül sok intim hangulatú.

Sőt, egyes képek Angelina Jolie-ról egyenesen pikánsnak mondhatóak. 

Másikon meg inkább a vicces Angelina Jolie-t ismerhetjük meg.

Vagy éppen egy családi képpel mutatja be Brad Pitt, milyen otthon a hangulat.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top