Sztárok

Ilyen csúnya Kim Kardashian 85 ezres papucsa

Előző terhességét tip-top kis magas sarkúkban csinálta végig Kim Kardashian, amiért kapott is rendesen. Most egy szavuk sem lehet az őt kritizálóknak.

Pontosabban, ezért már nem szólhatják meg. Kim Kardashianon azonban mindig könnyű fogást találni, ő saját bevallása szerint is bármit megtesz azért, hogy beszéljenek róla.

Na most ismét sikerült, pedig egyszerűen csak arról van szó, hogy a terhessége vége felé már inkább a kényelem számít neki. Kim Kardashian ezért a tőle megszokott látványos magas sarkú cipők helyett csak egyszerű papucsba ugrott bele, amikor édesanyjával közösen egy dupla randit szerveztek a Bandera étterembe.

http://thekardashiansloveyou.tumblr.com/post/132385694359/november-1-2015-kim-kanye-kris-and-corey

Persze, egyszerű abban az értelemben, hogy semmi extra nincs benne, leszámítva talán az árát. A márkás darab ugyanis átszámolva nagyjából 85 ezer forintba kerül, és hát persze ízlés kérdése, de azért inkább mondanánk csúnyának, mint szépnek. 

Nem sokkal korábban persze Kim Kardashian azt is megmutatta, hogy ideig-óráig, ha a helyzet úgy kívánja, képes magas sarkú,. lábat elszorító cipőben is tipegni nyolc hónapos terhesen.

http://fuckyeahdash.tumblr.com/post/132385974152

A galériára kattintva megnézheted, miket húzott a lábára Kim Kardashian

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top