Sztárok

Konyhafőnök: pókból főznek a versenyzők

Volt már mindenféle állat és növény a Konyhafőnök című műsorban, van, amelyiknek a nevét sem lehetett kimondani. A mai adás ismét tartogat meglepetést a versenyzőknek és a nézőknek is.

A döntő hetéhez érkezett a Konyhafőnök, így a hat finalista szinte csak egy késhegynyire van a konyhafőnöki cím és a tízmillió forintos nyeremény megszerzésétől. Ehhez mérten nem is akármilyen feladattal kell megbirkózniuk, tengeri pókból kell főételt készíteniük.

Konyhafőnök: pókból főznek a versenyzők

A feladat a Konyhafőnök egyik versenyzője számára sem könnyű, ám Daninak talán mindenkinél nagyobb próbatétel. “Mivel allergiás vagyok a rákfélékre, aggódtam, hogy fogom tudni megoldani a feladatot” – árulta el Dani, aki minden kockázat ellenére, kesztyűben vág neki a feladatnak.

Konyhafőnök: pókból főznek a versenyzők

“Nincs az a rák, ami engem hátráltathatna!” – mondja határozottan. Hogy végül hogyan sikerül kóstolás nélkül teljesítenie a feladatot, kiderül ma a Konyhafőnökből.

Konyhafőnök: pókból főznek a versenyzők

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top