Sztárok

Meghalt Harrison Ford két gyerekének anyja

Négy nappal a halála előtt látogatta meg utoljára Harrison Ford az asszonyt, akit most nemcsak a sztár és a családja, de egész Hollywood gyászol.

Még el tudott búcsúzni Harrison Ford Melissa Mathisontól, aki hosszas betegség után 65 évesen hunyt el. Az asszonyt Hollywoodban nagyra tartották, Steven Spielberg is megemlékezett az E.T. forgatókönyvírójaként ismertté vált Mathisonról: “Melissának a szíve ragyogott a nagylelkűségtől és a szeretettől, amely olyan fényesen égett, mint amilyet E.T.-nek adott egykor.”

Meghalt Harrison Ford két gyerekének anyja

Harrison Ford 1983-ban vette feleségül Melissa Mathisont, két közös gyerekük született, Malcolm és Georgia. A színésznek nem ez volt az első házassága, de Ford második válására máig emlékeznek: úgy vonult be a történelembe, mint Hollywood legdrágább válása.

Meghalt Harrison Ford két gyerekének anyja

Harrison Ford később a két gyerek érdekében is igyekezett jó kapcsolatban maradni a volt feleségével, akit betegsége idején állítólag többször is meglátogatott. Legutóbb négy nappal ezelőtt, amikor a Hollywood Reporter újságírója szerint Ford elbúcsúzni ment.

Meghalt Harrison Ford két gyerekének anyja

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top