Sztárok

Mellműtéte után félt vetkőzni Angelina Jolie

Nehezen szedte össze a bátorságát Angelina Jolie, hogy meztelenre vetkőzzön a filmje egyik jelenetében. Ez volt ugyanis az első alkalom, hogy mindenki láthatta őt a melleltávolítása után.

Angelina Jolie nehéz döntést hozott, amikor úgy határozott, hogy melleltávolító műtétnek, dupla masztektómiának veti alá magát. A színésznő mindezzel hatalmas felzúdulást keltett, mindenkinek volt véleménye a tettéről, és bár Angelina Jolie a műtét után bátran és higgadtan mesélt a műtétről, most kiderült, hogy milyen nehéz volt valójában erősnek maradnia.

“A gyerekeimért tettem, mert velük akarok maradni minél tovább, egészségesen” – mondta a színésznő, aki új filmje, a By the sea kapcsán megemlítette, mennyire félt a forgatáson a meztelen jelenettől.

Mellműtéte után félt vetkőzni Angelina Jolie

“Ráébredtem a forgatáson, hogy nekem le kell vetkőznöm a kádjelenet kedvéért. Mondogattam magamban, hogy ezt azonnal tedd félre. Nem vághatok ki egy jelenetet vagy változtathatok meg egy hatásos pillanatot kényem-kedvem szerint, csak mert masztektómiám volt, vagy mert Brad (Pitt), a férjem, és a nézők majd kielemzik a jelenetet. Ez nem lenne korrekt lépés rendezőként” – mondta a New York Times újságírójának a férjével közös filmje forgatásáról Angelina Jolie.

Mellműtéte után félt vetkőzni Angelina Jolie

A színésznő bevallotta, hogy nehéz volt elengednie magát, de rendezőként meg akarta mutatni az érzéseit, és ha ehhez egy közeli kép kellett a melléről, vagy egy kádba kellett elmerülni, vagy éppen zokogva sírni, akkor ezt meg akarta mutatni.

Mellműtéte után félt vetkőzni Angelina Jolie

“A közös munka Braddel az elején rossz ötletnek tűnt, sokszor vitatkoztunk a forgatáson, de erősebben kerültünk ki belőle. Másképpen nézünk egymásra, még nagyobb tisztelettel és szerelemmel.”

Angelina Jolie egy éve, nyáron házasodott össze Brad Pitt-tel, akivel a nászútjukon kezdték meg a közös filmjük forgatását. A bemutatón is látszott rajtuk, hogy közelebb kerültek egymáshoz a közös munka óta.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top