Sztárok

19 éve házasok Béres Alexandráék, így ünnepelték

Ma ünnepli a 19. házassági évfordulóját Béres Alexandra, aki hosszú idő után először lehetett kettesben a férjével.

Bécsbe utazott a férjével hétvégére Béres Alexandra, aki születésnapi ajándékként foglalta le ezt az időpontot már augusztusban. Ahogy írta, az utolsó pillanatig nem voltak biztosak abban, hogy tényleg sikerül elutazniuk. 

A kisebbik lánya, Flóra születése óta Béres Alexandra először ment el egy teljes éjszakára a gyerekektől, akikre a nagymama vigyázott.

“Az anyukám egy igazi csoda!!! Elvállalta Panna mellett az éjjeli bagoly kópé Flórámat is, és bár elfáradt egy kicsit, de két kis boldog gyereket kaptunk vissza! Mi pedig kikapcsolódtunk, és óriásit aludtunk végre:):)!” – írta a Krisztiánnal közös képek mellé Béres Alexandra, és végül az is kiderült, hogy az út nemcsak születésnapi ajándék volt.

“Képzeljétek, ma van a 19. házassági évfordulónk.”

“Remek hétvégét töltöttünk Bécsben Krisztiánnal:)! Szülinapi ajándékként már augusztusban lefoglaltuk ezt az időpontot…

Szerző: Béres Alexandra – Súlykontroll2015. november 8.

Béres Alexandra 21 éve ismerte meg Krisztiánt, és a közös életüket szerinte a szerencsének is köszönhetik.

“18 évesen kerültem mellé, és azt hiszem, volt abban szerencse, hogy együtt maradtunk. Mert az ember 18 évesen gondol valamit, és változhatunk annyira, ahogy tanulok, fejlődünk, hogy esetleg más irányba fejlődünk, de mi szerencsére egy úton maradtunk” – mesélte korábban Szily Nórának Béres Alexandra, aki elmondta akkor, hogy a mai napig van valami, amit érez a férjében, és ezt érezte az első találkozásukkor is. “Egyrészről az intelligenciája, másrészről a humorérzéke. Nagyon fontos, hogy ha az ember nem keresi a másikban a hibát, hanem elfogadóan viselkedik vele, akkor szerintem működhet ez a dolog. Másrészről engem a férjem minden nap megnevettet, és nagyon jókat beszélgetünk, mind a mai napig neki szeretek először elmesélni mindent.”

“Tegnap volt a 18. házassági évfordulónk!Többet éltem már Krisztiánnal, mint nélküle…:)Otthon ünnepeltünk, szeretetben, csendesen.Flórával már négyen! :-)”

Szerző: Béres Alexandra – Súlykontroll2014. november 10.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top