Sztárok

Ezért pattant traktorra VV Zsuzsa

Meglepő, de rengeteg kérdőjel volt a fejekben VV Zsuzsa traktorosvizsgájával kapcsolatban. Most végre kiderül, hogy mégis mi okból szerezte meg a jogosítványt.

A Való Világok történetének egyik legmegosztóbb figurája, VV Zsuzsa október elején sikeres “mezőgazdasági és erdészeti gépkezelői jogosítványt” szerzett, de érthető volt a kérdés: hogy ezt ugyan minek. 

A villalakó multitalentum lehet, a korábban énekesi pályával is bepróbálkozó VV Zsuzsa ugyanis sokáig modellkedett, majd egyszer csak előállt a hírrel: megvan a jogosítvány. Mint azonban ez a napokban kiderült, a kettő szoros összefüggésben áll egymással, ugyanis az exvillalakó egy mezőgazdasági cég reklámarca lett, amihez elengedhetetlen volt, hogy letegye a vizsgát és aranykalászos gazda legyen. 

“Egy nemzetközi mezőgazdasági cég kereste meg az ügynökséget, hogy reklámarcot keres a 2016-os kampányaihoz, amihez egy hiteles személyre van szükségük, aki nemcsak szép, okos és csinos, hanem hiteles is. Zsuzsát választották, és az ügynökséggel karöltve hónapokat töltött tanulással, és teljesen visszavonult mindazért, hogy megfeleljen a követelményeknek. Sikeresen” – írja az ügynökség VV Zsuzsa egy szexi képe mellett a közösségi oldalán. 

Leleplezzük a valódi okot a traktorosvizsga kapcsán. Balog Zsuzsi vagy ahogy sokan ismerik a VV-ből, hónapok óta a…

Szerző: Kristóf-Maximilian Maxline Modellügynökség – ModellBook.hu2015. november 6.

Teljes mértékben biztosak vagyunk abban, hogy VV Zsuzsa végre megtalálja számításait, hiszen közösségi oldalán is boldogan gyomlál, és a kisfia is teli mosollyal gazol a képeken.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top