Sztárok

Ez okozhatta Király Viktor vesztét a Voice-ban

Király Viktor családja sejti, hogy az énekes miért nem juthatott a legjobb 12 közé az amerikai Voice-ban.

Bár Király Viktor kiesett a Voice-ból, mégsem szomorkodik, hiszen úgy érzi, így is megnyílhatnak előtte a kapuk. Már most is rengeteg felkérést kap. Családja pedig, mint mindig, most is mindenben támogatja. Édesapja, Király Tamás is úgy gondolja, Király Viktor már így is ismertté válhat Amerikában, bár azt hitte, bejut majd a legjobb 12 közé, van egy teóriája, hogy ez miért nem történhetett meg. “Egy dologra tudok gondolni. Nyomon követtük az amerikai sajtót, csak jókat írtak róla. Egy ilyen tévéshow-ban az előrejutáshoz viszont rengeteg minden kell. Szerintem túl sokszor emlegették Viktorral kapcsolatban, hogy magyar popénekes és popsztár. Mindenki szereti az elesetteket felkarolni, a fiam pedig nem az. Az amerikai álom nem arról szól, hogy jön egy popsztár szerencsét próbálni” – mondta el a Borsnak Király Tamás.

Ez okozhatta Király Viktor vesztét a Voice-ban

A magyar dallal is sikert arató Király Viktor egyébként már most is rengeteg felkérést kap Amerikában. Adam Levine is jelezte már, hogy szívesen dolgozna vele, és a Grammy-díjas Eric Beneth is meghívta őt a közös munka reményében.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top