Sztárok

Kylie Minogue először beszél a 27 éves párjáról

Találgatták már korábban is, hogy Kylie Minogue tényleg együtt van-e a nála 20 évvel fiatalabb színésszel. Most az énekesnő véget vetett a találgatásoknak.

Nemrég még összebújva sétált Chris Martin és Kylie Minogue, akkor sok ismerős megszólalt, mennyire szép párnak tartják őket, igazán összeillőek. Az énekesnő akkor mosolyogva tisztázta a helyzetet, mondván, a zenésszel csak nagyon régi jó barátok, és nincs köztük semmi több.

Nem meglepő, hogy amikor megírták: Kylie Minogue 20 évvel fiatalabb pasit újított, sokan csak legyintettek. Elvégre, miféle bizonyíték az, hogy egyszer együtt látták őket az utcán. A két hónapja tartó pletykáknak vetett most véget az énekesnő egy rádióinterjúban.

“Igen, meg tudom erősíteni, hogy együtt vagyunk” – mondta vidáman Kylie Minogue, aki együtt szerepelt a színésszel a Galavant sorozatban. 

HERE WE GOOOOO!!! Come on #Wallabies!!! #worldcup @joshuasasse

Kylie Minogue (@kylieminogue) által közzétett fénykép,

“Joshua elképesztő, a műsor pedig igazán vicces. Olyan szerencsés voltam, hogy meghívtak vendégszereplőnek, és igen, ott ismerkedtünk meg.”

Kylie Minogue először beszél a 27 éves párjáról

Még csak pletykáltak a kapcsolatról, amikor előkerültek ismerősök, arról beszélve, mennyire féltik az énekesnőt. Joshua Jesse nemcsak 27 éves, de egy kezdő színész, miközben Kylie Minogue akár 100 ezer forintos fürdőruhát is megengedhet magának, de a 47 éves sztárt nem zavarják ezek a rosszindulatú megjegyzések. 

Jó látni, hogy Kylie Minogue smink nélkül, lazán sétálgat a barátjával, láthatóan biztonságban érzi magát. Legutóbbi szakítása óta ez tűnik az első komoly kapcsolatnak, és az énekesnő igazán megérdemli a boldogságot.

Kylie Minogue először beszél a 27 éves párjáról

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top