Sztárok

100 ezer forintos fürdőruhában úszik Kylie Minogue, és mindenki ilyenben akarja kockásra sütteni magát

Igaz, hogy 47 éves, de elképesztően jó alakja van Kylie Minogue-nak. Éppen ezért megengedheti magának a legfurcsább fürdőruhákat is.

Még kockásra sülve is dögös Kylie Minogue, ebben biztosak lehetünk. A fürdőruhájában pedig garantált, hogy ez meg is történik vele, mivel a különlegesen szabott úszódresszben szép mintásra tud barnulni.

Mindez azonban senkit nem érdekelt, mert úgy tűnik, hogy máris elkapkodták Kylie Minogue fürdőruháját, legalábbis ebben a színben már nem lehet rendelni.

Three pin drops and two failed pike dives later…. #ImNoTomDaley …????????????

Kylie Minogue (@kylieminogue) által közzétett fénykép,

Ami külön érdekes, mivel a 360 eurós fürdőruha azért legbarátibb számolás szerint is 100 ezer forint körüli összeg, amit Kylie Minogue megengedhet magának, de azért nem nevezhető hétköznapi árnak egy úszódresszért.

A 47 éves Kylie Minogue teste gyakorlatilag a legjobb reklámfelület a divattervezőknek, akik szeretik öltöztetni a sztárt. Mi sem bizonyítja jobban, hogy ez megéri, mint az, hogy Kylie Minogue minap azt ünnepelte, hogy már egymilliónyi követője van a saját Instagram-oldalán.

One million #lovers…..LOVE YOU!!!! ????1⃣????

Kylie Minogue (@kylieminogue) által közzétett fénykép,

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top