Sztárok

Hajdú Péter lekaratézta a függönyt, rablónak nézte

A műsorvezetőről olyan dolgokat árult el Sarka Kata, amelyeket eddig el sem tudunk volna képzelni. Például hogy milyen harcias tud lenni.

Aki vizuális alkat, könnyen el tudja képzelni a jelenetet, amit Sarka Kata elmesélt a Gyertek át szombat este! műsorban. Mindez azzal kezdődött, amikor Sebestyén Balázs rákérdezett, hogy Hajdú Péter tényleg szokott-e bokszolni vagy karatézni.

Hajdú Péter lekaratézta a függönyt, rablónak nézte

“Igen, ő karatézik. Lassan fekete öves lesz” – büszkélkedett Sarka Kata.

Hajdú Péter lekaratézta a függönyt, rablónak nézte

Azt is megtudhattuk, hogy harcias típus, mivel Szabó Zsófi – akit Hajdú Péter egykor ütni tanított – elmesélte, hogy az egyik nyaraláson kopogtatott valaki az ajtajukon, erre Hajdú Péter karatemozdulattal beállt az ajtóval szembe. Akkor nem esett kár senkiben.

“Sokszor volt olyan, hogy éjjel hallottunk valami hangot kint. Én tudtam, hogy kintről jön, de ő valahogy még nem fogta fel, és elkezdte rúgni a függönyt, hogy ki van mögötte. Azt gondolta, hogy ott áll valaki” – mesélte Sarka Kata, akinek nemrég tényleg betörtek a családjához.

Itt egy kis illusztráció, hogyan nézhetett ki a függönyös jelenet. Itt Hajdú Péter éppen megverte Kasza Tibit, most elég, ha a helyére képzelünk egy drapériát: 

Hajdú Péter lekaratézta a függönyt, rablónak nézte

 

MIT CSINÁL EGY HÉTKÖZNAPJÁN EGY MAGYAR SZTÁR?

KÖVESD A STREAMET ITT AZ NLC-N!
MEGNÉZEM

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top