Sztárok

Charlie Sheen: HIV-pozitív vagyok

Mindenki a nagy interjúra várt, amit Charlie Sheennel készített az egyik amerikai csatorna. Addig pedig mindenki más nyilatkozik az ügyben. Egyikük szerint például a színész már nem HIV-fertőzött, mert kikezelték belőle.

Ami Charlie Sheennek normális, az már a legtöbb embernél kiveri a biztosítékot. Nem is lenne ezzel semmi baj, ameddig csak magában tesz kárt. Most viszont a felelőtlen viselkedésével tönkretette sokak életét.

Nemrég kiderült, hogy Charlie Sheen HIV-fertőzött, mindezt különböző források megerősítették. A botrány akkor robbant, amikor a National Enquirer a címlapon hozta: a színész négy éve fertőzött, és milliókat költött arra, hogy titokban tartsa ezt. Volt is kit lepénzelnie, a beszámoló szerint több ezer nővel és férfival volt dolga, és többet között a fogorvosa is szexuális zaklatás miatt perelte Charlie Sheent.

Charlie Sheen kigyógyult a HIV fertőzésből

A betegségről a US Weekly szerint Charlie Sheen korábbi felesége, Denise Richards is tudott. “Jóval azután fertőződött meg, miután már Denise-szel elváltak” – idézte a bennfentest a magazin. 

Charlie Sheen kigyógyult a HIV fertőzésből

A pár még 2006-ban vált el, de Charlie Sheen azóta már többször újranősült. A legutóbbi felesége a felnőttfilmes Brett Rossi volt, aki mindent megtett, hogy szülhessen a sztárnak.

via RadarOnline
via RadarOnline

Amit az elmúlt években művelt, nem is csoda, hogy a még csak ötvenéves Charlie Sheen jóval idősebbnek tűnik, pláne, hogy az elmúlt években nagyjából alkoholon, gyógyszereken és drogokon él. Mielőtt a rehabra ment volna Charlie Sheen öt évvel ezelőtt, az azt megelőző hat hónapban 500 ezer dollárt szórt el örömlányokra és tivornyákra.

A National Enquirer címlapja óta Charlie Sheenről a TMZ oldalán megjelent az a hír is, hogy már vírusmentes, semmilyen vérvétel nem mutatja ki a szervezetében a HIV-fertőzést. Ez pedig egy sikeres kezelés eredménye.

Charlie Sheen kigyógyult a HIV fertőzésből

Orvosok azonban vitatják, hogy ez lehetséges lenne. Jelen állás szerint, aki egyszer megfertőződött, annak a szervezetéből nem lehet kiirtani ezt a vírust.

Mindenesetre mindenki várta a mai Today show-ban Charlie Sheen interjúját.

“Fejfájásokkal kezdődött, azt hittem, agytumorom van, hogy meghalok. Nagyjából négy éve volt, de nem tudtam, hogyan hozzam ezt nyilvánosságra. az viszont nem igaz, hogy veszélyeztettem másokat.”

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top