Sztárok

Szexuális zaklatás miatt perli Charlie Sheent a fogorvosa

Ismét nagy bajba került Charlie Sheen. A színészt beperelt a fogorvosa, mivel az rátámadt és bántalmazni akarta.

Charlie Sheen a múlt héten jelent meg a fogorvosnál, aki a kezeléseinél dinitrogén-oxidos bódítást alkalmaz. Ennél a módszernél a kellő hatás eléréséig egy maszkot helyeznek a páciens arcára, és ebből áramlik a kéjgáz néven is ismert szer. Ezt 10-ből 10 kliens elviseli, de nem így Charlie, aki letépte az arcáról a maszkot, kiugrott a székből, majd azt kiabálta a szakembernek, hogy megöli – ezt állítja a fogorvos.

A hölgy azt is elmondta, hogy a negyedszer is oltár elé álló színész szerinte bekábítószerezve érkezett a kezelésre, és úgy véli, ez lehet a magyarázata annak, hogy – az egyszer már letartóztatott – Charlie megpróbálta lehúzni a melltartóját, és erőszakoskodott vele.

Charlie Sheent szexuális zaklatás vádja miatt perelte be a fogorvos. A történtekről egyébként a TMZ számolt be. A lap a lecsúszott színész ügyvédjét is megkereste: aki elfogadhatatlan módot beszélt a doktornőről.

Szexuális zaklatás miatt perli Charlie Sheent a fogorvosa

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top