Sztárok

Megszűnik a Duna TV ikonikus műsora

Megszünteti a köztévé az egyik legrégebbi műsorát, a Kívánságkosarat. Az utolsó adást december végén sugározzák.

A köztévé egyik legrégebbi és főként az idősebb nézők körében népszerű műsora, a Kívánságkosár eltűnik a képernyőről, nem készítenek újabb adásokat. A közmédia műsorstruktúrája 2016 januárjától megújul, ezért szűnik meg a Kívánságkosár, utolsó adását az év végén sugározzák.

A műsor az elmúlt 10 év során többször megújult, először, indulásakor egy kisebb méretű stúdióból jelentkezett, barnás-fehéres díszlettel. A műsorvezetők közt megfordult Asbóth József, Banner Géza, Ciprusz Éva, Farkas Beatrix, Katona Erika, Morvai Noémi, Klement Zoltán, Erdélyi Claudia, Radványi Dorottya és Bényi Ildikó.

A Kívánságkosár legviccesebb jelenete bejárta a világsajtót, és közel kétmillióan látták a videómegosztó portálon, amikor az egyik technikus észrevette, már megy élőben az adás, és ahelyett, hogy komótosan kisétált volna a képből, hasra vetette magát, kúszva próbált távozni a stúdióból –  tudta meg az Origo.hu.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top