Sztárok

Katie Holmes új fotóin alulmúlta önmagát

Menő tervezők méregdrága ruháiban fotózták Katie Holmesot. Mégsem ájultunk el az eredménytől.

Minden adott volt ahhoz, hogy Katie Holmesról lenyűgöző képek szülessenek az Ocean Drive magazinnak adott interjúhoz: nagyszerű stáb, felkapott divattervezők kreációi és profi sminkes, no meg fodrász.

A korábban műnőre faragott Katie Holmes ezúttal hasonlít önmagára, de nem éppen a jobbik énjére. Némelyik fotón évekkel idősebbnek látszik, de ez persze még beleférne. Lényeg a dizájn.

Némelyik kritikát olvasva bizony a szépen megtervezett fotók nem arattak egyértelmű sikert, Némelyek a haját szólták le, mások szerint viszont könnyedén eljátszhatna egy megfáradt drogost ezzel az arckifejezéssel. Az “így még nem láttad Katie Holmest” kategóriába mondjuk már nem fér bele az Ocean Drive képanyaga, hiszen a sztár nem szeret sokat bajlódni a frizurájával, így gyakran megy ki vizes hajjal az utcára.

Mondjuk ezúttal több ezer dolláros ruhákban és nem egy farmer-póló kombinációban tette:

http://dailyactress.tumblr.com/post/134316329286/katie-holmes-ocean-drive-magazine-december

Katie Holmes haja volt már beszédtéma, és mindig elmondták a szakemberek, hogy az adott trendnek megfelelően készíthették a látványt, nincs kétség, hogy ezúttal is erről van szó.

http://its-omghollywood.tumblr.com/post/134301307556

Amúgy ugyanennek a fotózásnak a része volt, amikor Katie Holmes nagyestélyiben metrózott, és az erről posztolt fotója hatalmas sikert aratott a rajongók körében.

“Hétköznap sokat metrózok, éppen úgy, ahogyan más New Yorkban. Szóval nem csak a fotózás miatt mentem le” – mesélte a magazinnak a színésznő.

Mindenesetre a metrós képet nem láttuk az eddig megjelentek között, ki tudja, miért:

http://angelistic11.tumblr.com/post/134285293165/katie-holmes-for-ocean-drive-magazine

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top