Sztárok

Ezért sírt Kínában Kiss Daniella, a Miss World magyar döntőse

Kiss Daniella, a Miss World magyar döntőse köszöni szépen, már mosolyog, és ha ráakad egy kósza wifihálózatra tudatja is a nagyvilággal, hogy jól van. A megérkezése azonban nem volt zökkenőmentes.

Kiss Daniella már több mint egy hete Kínában készül a december 19-én megrendezésre kerülő Miss World 2015 világversenyre, ahol Kulcsár Edinát követi a magyar indulók listáján. Kiss Daniella szinte minden nap posztol, vagy legalábbis megpróbál jelen lenni a közösségi oldalon, hogy a hazai rajongókkal ne veszítse el a kapcsolatot. Szépségkirálynőnk már egészen jól beilleszkedett, a megérkezés utáni néhány nap azonban nem volt éppen zökkenőmentes.

“Az első néhány napot Daniella nehezen viselte Kínában, mert nem ismert még senkit és mivel korlátozott az internethasználat, kapcsolatot sem tudott teremteni az itthoniakkal. A telefon is 1000Ft/perc így azt sem igazán használta ki, de igyekeztünk mellette lenni minden lehetséges módon ahogy tudtunk.” – mesélte Sarka Kata korábban az NLCafénak.

Erre persze lehetett számítani, hiszen Kiss Daniella is elismerte még az indulás előtt, hogy ha külföldön van, mindig honvággyal küzd, ráadásul most egyedül ment hosszú időre, így nem csoda, hogy eltört a mécses.

“Nagyon honvágyas vagyok, úgyhogy szerintem az első pár nap után én esténként ki fogok egy kicsit borulni, de azért tudom, hogy ez lesz életem egyik legnagyobb élménye, úgyhogy nagyon várom” – mondta a Miss World 2015 magyar indulója korábban.

Ő a csoportvezetőnk, Annette! ????????Nagyon megszerettem mert bármiben segít nekünk, ajándékoztam neki egy szakács könyvet meg kalocsai paprikát ha esetleg kedvet kapna a magyar ételekhez! ????????????????

Szerző: Kiss Daniella2015. november 30.

“Ennek ellenére nem szegte semmi sem a kedvét, nagyon ügyesen teljesített az elő versenyek során, amiknek a pontszámai beleszámítanak majd a finálé eredményébe is.” – tette hozzá Sarka Kata.

Kiss Daniella pedig egyre ügyesebben lavírozik a netes üzenetek terén is, hiszen már videóban mesélt hogylétéről, ráadásul szobatársát, Miss Icelandot is bemutatta, akiről elmesélte, hogy mindenben segítik egymást, legyen szó akár ruháról, akár körömlakkról, támaszai a másiknak.

Íme a videó, amiben látszik, hogy Kiss Daniella már rég nem pityereg, sőt!

Nektek! ????????

Szerző: Kiss Daniella, 2015. november 30.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top