Sztárok

Sebestyén Balázs döntött, megy vagy marad

Kivételesen válaszolt Sebestyén Balázs a bulvár felvetésére.

Az egyik napilap felvetése szerint Sebestyén Balázst már megkereste a TV2, hogy a konkurens csatornánál folytassa további pályafutását. Ma délelőtt erre reagált a csatorna és maga a műsorvezető is. Közleményt adtak ki, melyben kijelentik, hogy nem terveznek változtatni.

Sebestyén Balázs 12 éve az RTL Klub meghatározó arca, számos sikerműsort vezetett a piacvezető csatornán, és ez nem fog változni 2016-ban sem – írja közleményében az RTL Klub

“A sajtóban megjelenő pletykák alaptalanok, nem környékeztek meg, és nem is tárgyaltam senkivel, hogy a jövőben más televíziós társaságnál folytassam a pályafutásom. Sőt, a héten vadonatúj RTL-es műsorokról egyeztettünk. Ezekről hamarosan, a megszokott módon tájékoztatja a közvéleményt a csatorna. Tehát röviden annyit mondhatok: maradok az RTL Magyarországnál” – nyilatkozta Sebestyén Balázs az eset kapcsán.

A hírek szerint ugyanis Andy Vajna és nemrég megvásárolt csatornája, a TV2 már megkereste a konkurens RTL Klub egyik legmeghatározóbb arcát. Ezt kívánta a csatorna azonnal cáfolni, és megerősítették, hogy továbbra is számítanak Balázs személyére az RTL Klubnál.

Sebestyén Balázs döntött, megy vagy marad

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top