TV-sztárok

Bejelentették: Andy Vajnáé a TV2

A TV2 Média Group Holding Kft. aláírta az adásvételi szerződést Andy Vajna cégével. Ezzel hivatalosan is utóbbi lett a kereskedelmi csatorna tulajdonosa.

A TV2 Media Group Holdings Kft. és az Andrew G. Vajna érdekeltségébe tartozó Magyar Broadcasting Co. Kft. október 15-én aláírta a kereskedelmi csatorna értékesítéséről szóló adásvételi szerződést.

Amíg a TV2 tulajdonjogát Andy Vajnára átruházzák, a jelenlegi tulajdonosok és ügyvezetők, Yvonne Dederick és Simon Zsolt változatlan hatáskörben, az eddig megszokottak szerint irányítják a TV2-t, ami a tranzakció megvalósulása és esetleges meghiúsulása esetén egyaránt biztosítja a cég normál működését.

“A médiavállalat megvásárlása jó befektetésnek bizonyult, biztos alapokon álló, jól működő céget adhatunk át az új tulajdonosnak” – nyilatkozta a tulajdonosváltás kapcsán Yvonne Dederick és Simon Zsolt, a TV2 Csoport tulajdonos-ügyvezető igazgatói, akik 2013 decemberében vásárolták meg a médiavállalatot a ProSiebenSat1-től jelentette be a TV2.

Olvass még cikket Andy Vajnáról az NLCafén

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top