Sztárok

Fésűs Nelly párját társkereső oldalon csípték el

Fésűs Nelly és párja, Vajtó Lajos ennek ellenére azt mondják, tökéletes a harmónia a kapcsolatukban.

Szexpartnerkeresőn regisztrált Vajtó Lajos, Fésűs Nelly nemrég született kislányának, Elza Zorkának édesapja – írja a Story magazin. Az üzletemberként ismert Vajtó Lajos azonban kijelentette, a kifejezetten kalandokra vágyóknak kitalált partnerkeresőn szerelme engedélyével van fent, ráadásul azért, hogy egy barátjának segítsen.

“Nelly tudja, hogy regisztráltam egy társ- és szexkereső oldalra. Nem vagyok ostoba, semmi olyat nem tennék, amivel megbánthatnám Nellyt. És ha tennék is, azt nem egy nyilvános társkereső oldalon, ahol azonnal lelepleződnék” – kezdte a Story magazinnak Lajos.

Fésűs Nelly párját társkereső oldalon csípték el

A büszke édesapa, Vajtó Lajos egyébként azonnal meg is magyarázta, hogy miért lehet ilyen könnyen ráismerni. Hiszen saját fotójával és nevével regisztrált.

“Egy barátom kért meg rá, hogy regisztráljak fel erre az oldalra. Van ugyanis egy közös ismerősünk, egy lány, aki tetszik neki. A barátom azt gyanítja, hogy a lánynak talán én jövök be inkább, és azt akartuk kideríteni, hogy mennyire és milyen messzire képes elmenni.”

A dolog pedig az esküvőre vágyó Fésűs Nelly előtt sem volt titok, sőt, mielőtt regisztrált, kedvesét is megkérdezte Lajos, hogy segíthet-e kétségbeesett barátján.

“Megbeszéltük, mielőtt belement a játékba. A barátjának fontos volt a dolog, így engedtem, amúgy is egy vicces történet ez, teljesen ártatlan. Ráadásul ez nem is szextárskereső, csupán a közösségi oldal egy applikációja. Mi nagyon jól megvagyunk, érezném, ha probléma lenne köztünk, de szerencsére minden a legnagyobb rendben van” – erősítette meg Fésűs Nelly kedvese, Lajos történetét az NLCafénak.

Fésűs Nelly párját társkereső oldalon csípték el

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top