Sztárok

Kitalálod, kiről posztolt képet Demcsák Zsuzsa?

Demcsák Zsuzsa egy fekete-fehér képet osztott meg, és sokan nem tudták eldönteni, mikor készült a kép.

Demcsák Zsuzsa a közösségi oldalára tette ki egy fotót, ezzel a szöveggel: “Na, ki van a képen?”

Na, ki van a képen?

Szerző: Zsuzsa Demcsák2015. december 7.

Csak úgy összehasonlításként, korábban ezt a képet tette ki a műsorvezető:

Ma abban a gimnáziumban jártam, aminek oly sok hálával tartozom! Fantasztikus, gyerekközpontú intézmény! Ez az Alternatí…

Szerző: Zsuzsa Demcsák2015. december 1.

Éppen ezért, volt, aki azt gondolta, hogy a műsorvezető magáról posztolt kamaszkori képet, de a rutinosabbak eltalálták, hogy Demcsák Zsuzsa kislánya látható a fotón.

“Íme a megoldás! A lányom és én. Eljátszottam ma a fotókkal. Az első összehasonlításnál profi fotót használtam, így van benne némi retusálás, a többiben nincs. Számomra megdöbbentő a hasonlóság, főleg az utolsó összeállításnál, ahol még a fejtartásunk is ugyanaz… Ő mégis más, nekem az egyetlen, leglegleg, legesleg! Egyszerűen hihetetlen, hogy egy ilyen fantasztikus gyerek anyukája lehetek! Köszönöm Neked, Lányom!”

Íme a megoldás! A lányom és én ???????????? Eljátszottam ma a fotókkal. Az első összehasonlításnál profi fotót használtam, így…

Szerző: Zsuzsa Demcsák2015. december 7.

Demcsák Zsuzsa mindent megbeszél a lányával, nincsenek tabuk. A műsorvezető fontosnak tartja, hogy a gyerekei, Tamara és Benedek merjenek kérdezni, szerinte a válás idején is sokat segítettek a beszélgetések abban, hogy a gyerekek kiegyensúlyozottak maradtak.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top